In het leven geroepen om bedrijven te ontzorgen

Onze ervaring leert dat men graag overzicht wilt houden op hun zaken.
Wij zorgen hiervoor door onze klanten op het gebied van zakelijke apparaten te ontzorgen. Van het ophalen van reparaties tot het kundig advies geven, het inzien van alle schades binnen je bedrijf in je eigen dashboard, bij Promofix ben je aan het juiste adres.

Het begin

Als hobbyisten hebben we in 2016 de stap gezet om professioneel te beginnen als Fixphones, een telefoon reparatiewinkel in het centrum van Leek. Ondertussen zijn we met 6 fysieke punten de grootste van het Noorden! We zijn in deze tijd door meerdere bedrijven benadert of we een partnerschap konden aangaan voor het beheren en onderhouden van hun apparaten. Dit heeft ervoor gezorgd dat we Promofix in het leven hebben geroepen.

We hebben een jaar lang gewerkt aan het ontwikkelen van het Promofix platform om het zo gebruiksvriendelijk mogelijk te maken. Na veel vallen en opstaan heeft het product zich gevormd tot wat het nu is en kunnen wij met trots onze dienst aan onze klanten verlenen.

Toekomstvisie

Promofix wilt bedrijven kunnen helpen met kosten besparen, dat apparaten gerepareerd worden in plaats van weggegooid of vervangen, met het oog op duurzaamheid.

We willen met onze groei blijven waarmaken dat we iedereen zo snel mogelijk te hulp kunnen schieten, ongeacht waar in Nederland de klant zich bevind. We willen een alsmaar groeiend support team oprichten welke kan helpen met technische vraagstukken die op afstand op te lossen zijn.

Op het moment leiden we ons eigen personeel op in onze winkels, dit willen wij uitbreiden naar een gecertificeerde leerschool voor jongeren en mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt  op het gebied van smart-device reparaties.

Het team

Ons team van specialisten